Hopp til hovedinnhold

Vipps, da var det betalt!

Vipps handler om å forenkle folks hverdag, enten det er sikker vennebetaling, betaling i butikk, faktura eller enkel netthandel og innlogging. Målet er å gjøre det veldig, veldig enkelt for folk. Det har gjort at tjenestene til Vipps i dag er en del av hverdagen til over 4 millioner brukere.

Kunde:
Vipps
Tidsperiode:
2021
Dette gjorde vi:
  • Produktutvikling
  • Betalingsløsning
  • Mobilbetaling
  • Forenkling
Gutt som koser med en hund. Foto. Kreditering: Vipps
Men hva med organisasjoner, lag og små bedrifter?

Vipps ønsker ikke bare livet enklere for deg og meg, men de jobber også for å gjør ting enklere for organisasjoner, lag og små bedrifter som skal selge noe. Utfordringen deres er ofte å ordne betaling på en enkel måte – uten å måtte bruke sedler og kronestykker eller komplekse betalingsterminaler og kortløsninger.

Barn som selger vafler og smoothie med vipps-betaling. Foto. Kreditering: Vipps
Løsningen på problemet heter Vippsnummer

Sammen med flinke folk i Vipps har vi løst det problemet og laget Vippsnummer, en enkel tjeneste for enkle betalingssituasjoner. Vippsnummer passer perfekt til vaffelsalg i idrettshallen, til loppemarkeder og kakesalg. Eller når foreningen skal samle inn penger til en god sak. Tjenesten har også en enkel administrasjonsløsning som gjør det lett å følge med på alle betalingene.

På kort tid har Vippsnummer blitt en veldig populær tjeneste. Den løser et viktig problem for tusenvis av organisasjoner og små bedrifter som ikke har tid og anledning til å ordne mer tradisjonelle betalingsløsninger. I likhet med Vipps heier vi på alt som gjør hverdagen enklere for håndballklubber, bruktbutikker og vaffelselgere over hele landet.

Barn som lager skilt til vaffelsalg. Foto. Kreditering: Vipps
Vipps-betaling på vaffelsalg. Foto. Kreditering: Vipps

Og bildene har vi fått låne av snille Vipps.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi jobbet med dette oppdraget?

Vi deler gjerne erfaringene våre fra dette arbeidet og tilsvarende problemstillinger. Ta kontakt med Mats
Portrettbilde av Mats. Foto.
for en prat.