Vi er en virksomhet drevet av engasjement, arbeidsglede og kreativ frihet. Mennesker som har gjort lidenskap til levebrød.

To personer arbeider
BEKK er et synonym for ekte engasjement. Her jobber mennesker som har løftet interessen de brenner for ut av barnerommet, ned på skolebenken og inn i arbeidslivet.

Vi har ingen tro på strømlinjeformede arbeidsplasser. Hos oss kan du bli så god du bare vil. Arbeiderne i BEKK nyter derfor stor kreativ frihet og muligheten til å påvirke egen arbeidsdag. Hver ansatt bidrar til å sette dagsorden, drive utviklingen av selskapet og løfte prestasjonene til nye høyder. Initiativ og engasjement er hardkodet i ryggraden vår, og har skapt en sterk og inkluderende kultur. Og dette er ikke resultatet av føringer fra øverste hold. Dette er konsekvensen av pur arbeidsglede.

Det jobber i underkant av 400 utviklere, designere, forretningsrådgivere og prosjektledere i BEKK. En miks av erfarne ringrever og duggfriske talenter. Folk som grubler frem elegante løsninger på komplekse problemstillinger, eller utarbeider kloke strategier basert på dyp innsikt. Som forstår de underliggende utfordringene ved godt design, og hvordan de løses på overflaten.

Sosial setting
Livet er for kort til ikke å ha det fint på jobb. Jobb skal være gøy, hyggelig og utviklende - også på det mer personlige planet. Vi bruker derfor mye tid på ting som ikke har med prosjekter og målrettet kompetansebygging å gjøre. I BEKK finner du kollegaer som kjenner hverandre godt. Du finner kollegaer som møter hverandre fordi det er hyggelig, til middager, selskaper og fester. Noe er i privat regi, andre ting er litt mer organisert. (Og som alle andre selskaper har vi også turer, fredagspilser, sommerfester og julebord.)

 • Tre ganger i året arrangerer vi vår egen lille en-dags konferanse. Av og for ansatte i BEKK. På en normal fagdag kan du velge mellom drøyt 100 foredrag og et titalls ulike workshops, hvor de ansatte deler og evangiliserer ting de brenner for. Litt spøkefullt sier vi at konferansen er på høyde med de beste i utlandet.

  På én av disse fagdagene åpner vi for omverdenen og inviterer venner, konkurrenter og kunder. Fagdagen blir til Bekk Open Fagdag og er en slags fagfest for alle som er interessert i teknologi, design og strategi.

  https://fagdag.bekk.no

 • Hvert år legger vi kabalen på nytt: Hvilke faggrupper trenger vi og hvem vil ta ansvaret? Faggrupper er en av de viktigste arenaene i BEKK. Vi har et tyvetalls grupper og de fungerer som et tverrfaglig interessefelleskap hvor alle ansatte deltar.

  Faggruppene blir til gjennom en slags demokratisk prosess, hvor alle står fritt til å foreslå et tema. De temaene som skaper størst entusiasme blant de ansatte ender opp som faggrupper påfølgende år. I 2017 har vi grupper som fokuserer på temaer som maskinlæring, smidig strategi, entrepenørskap, digitale forretningsmodeller, effektiv softwareutvikling, konseptutvikling, DevOps, identitetsdesign, produktledelse, skytjenester, funksjonell programmering, dataanalyse og algoritmer. Og mere til.

 • Kompetansebygging ligger i ryggraden vår. Det er vår strategi, det er slik vi gjør oss konkurransedyktige. Vi har derfor rause ordninger for å bli klokere. Å reise på konferanse, enten i Norge eller utlandet, er en del av dette. Selvfølgelig er det frivillig og du styrer i stor grad hvor du vil dra selv.

 • Det gjøres mye godt arbeid i BEKK, arbeid man kan lære mye av. «Show & Tell» er en intern arena for deling av arbeid, tanker, løsninger og trender. Hver 14. dag møter man likesinnede og diskuterer problemstillinger man jobber med på tvers av prosjekter. Målet er todelt: hygge og faglig sparring. Som regel oppnår man begge deler.

 • «Pils og programmering» er et enkelt konsept: en samling for folk som liker å ta et par pils mens de progger i godt lag. Ta med deg maskinen og en idé du bryr deg om, og slipp skaperevnen løs blant likesinnede. Bli inspirert av hva andre jobber på, få feedback på dine egne prosjekter og ha en hyggelig kveld med andre flinke fagfolk.

  Og selvfølgelig, du trenger ikke drikke pils. Du får også alkoholfritt og brus. Og mat.

 • I BEKK finner du et bredt tilbud av ulike treningstilbud og aktiviteter. Kropp og sjel. Om du vil kan du spille squash, fotball, innebandy, klatre, dra på utstillinger og konserter, stå og gå på ski, dra på topptur eller surfetur til Lofoten osv. Mesteparten av aktivitetene dekkes av BEKK, enkelte betaler man delvis selv. Vi har også et eget treningsbudsjett som du kan bruke til medlemskapet i treningsstudioet eller fotballklubben du er med i, og vi har bedriftsavtaler med Sats Elixia og Barry's Bootcamp.

Enkelte trives med stadig nye oppgaver, mens andre ønsker å spesialisere seg innenfor et fagfelt.