Vipps, da var det betalt!

Vipps lever for å forenkle folks hverdag, enten det er sikker vennebetaling, betaling i butikk, faktura eller enklere netthandel og innlogging. Tjenestene til Vipps er i dag en del av hverdagen til over 4 millioner brukere.

Men hva med organisasjoner, lag og små bedrifter?

For organisasjoner, lag og små bedrifter er gjerne hverdagsutfordringen å gjennomføre betaling så enkelt og raskt som mulig. For både kjøper og selger.

Det problemet har Vipps løst. Sammen med Bekk har Vipps utviklet Vippsnummer – en enkel tjeneste for enkle betalingssituasjoner. Som for eksempel når håndballklubben skal selge vafler i idrettshallen, eller når foreningen skal samle inn penger til en god sak. Tjenesten har også en enkel administrasjonsløsning som gjør det lett å følge med på alle betalingene.

Vippsnummer løser et viktig problem for tusenvis av orgaisasjoner, lag og små bedrifter, og på kort tid har blitt en veldig populær tjeneste. Vi synes det er veldig gøy å få være med på å gjøre hverdagen enklere for håndballklubber, loppemarkeder, vaffelselgere og hundretusenvis av mennesker over hele landet.

(Bildet over har vi fått låne av snille folk i Vipps.)

Les også om:

Speil, speil på veggen der

New York, Berlin, Tokyo, Paris, London, Sao Paulo. Og lille Oslo.