Aerodynamisk samarbeid

Bekk har bistått Norwegian med å realisere og styrke sin vekststrategi gjennom implementering av viktige og nødvendige strategiske tiltak som skal holde selskapet flyvedyktige i lang tid.

To reisende ved Norwegian skranke

Norwegian tok av for første gang i 1993 og har sålangt vært en formidabel nasjonal og internasjonal suksess. De er i dag det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 6000 ansatte, og har etablert seg som et av verdens mest nyskapende flyselskap.

Norwegian er ikke redd for å gå inn i områder med mye turbulens. De utfordrer bransjen kontinuerlig ved å innovere sin egen forretningsmodell. Dette har gitt konkurransefortrinn som har muliggjort ekspansjonen som vil fortsette i årene som kommer, med en flyflåte i sterk vekst og flere, spennende destinasjoner i vente.

De er en forfriskende påminnelse for norsk næringsliv om mulighetene ved å tenke stort og ukonvensjonelt. Bekk er stolte av å ha vært med i en fase hvor Norwegian har bygget selskapet for videre vekst, der Norwegian blant annet har etablert ny global organisasjons- og forretningsmodell, legal struktur og verdens første tjenestesenter for crew og flyoperative tjenester.

Coaching
Les også om:

Tunge Tweets

Lei av å tweete fra smarttelefonen? Finn frem noen ledninger, loddebolt og oldefars gamle skrivemaskin. Houston, we have a kvitremaskin.

Person med kvitremaskin