Tunge Tweets

Lei av å tweete fra smarttelefonen? Finn frem noen ledninger, loddebolt og oldefars gamle skrivemaskin. Houston, we have a kvitremaskin.

Person med kvitremaskin

I Bekk gjør teknologene mye mer enn bare å utvikle programvare. Vi gjennomfører ofte morsomme sideprosjekter som holder den kreative motoren varm, og skaper god stemning. Vegard Gamnes har, sammen med broren sin Gaute, utviklet @kvitremaskinen. Gamnes-brødrene ville gi sin eldste bror, som også elsker teknologi, en litt annerledes presang til sin 30-årsdag. Se hvordan de bygde den på https://blogg.bekk.no/kvitremaskin-15a0a6ca6005

Kvitremaskin

Kort om Gamnes-brødrene

Gaute Gamnes er en ingeniør som ser på alle dagligdagse problemer som løsbare DIY-prosjekter. Er glasset halvfullt eller halvtomt? Vanskelig å si, noen glemte å inkludere et måleinstrument i glasset!

Vegard Gamnes er en utvikler som elsker DIY-prosjekter. Han kobler ofte ledninger og mikrokontrollere før han stiller spørsmål, noe som fører til svidde sensorer og en bratt læringskurve.

Les også om:

Synthesize matters

I Bekk verdsetter vi asymmetri. Idéer som utfordrer, tankevekkende meninger og skjulte talenter er en del av hverdagen vår. Ting som holder humøret oppe og kjedsomheten nede. Ting som å bygge en synthesizer.

Joakim Tysseng med Syntheziser