Handelshøyskolen BI

BI feirer 75 år

Det blir kake. Det blir fest. Og et unikt jubileumsdesign. Handelshøyskolen BI er en av Europas største handelshøyskoler med 20.000 studenter. Sammen med Bekk lanserte de en lekker jubileumsside for å markere at de 2018 fylte 75 år i 2018. Bakt inn i løsningen er også en fin gest til tidligere studenter.

I tillegg til å promotere selve jubileet, festivitetene og aktuelle arrangementer, ønsket BI at vi skulle lage en løsning som også hyllet tidligere studenter. 75 år er lang tid, og bare siden 1983 har de utdannet over 200.000 kandidater. Kompetansen BI har tilført næringslivet er betydelig, sier Espen Staver, kreativ leder i Bekk.

Designet av løsningen bygger på markeringen ved å ta utgangspunkt i det store mangfoldet vi finner i BI’s elever og alumnier. Fra alle deler av Norge og verden, kommer alle slags folk til BI for å studere. Elevene går ut fra BI med mange ulike former for kompetanse, finner mange og varierte veier i arbeidslivet, og påvirker igjen mange rundt seg på ulike måter.

Det visuelle konseptet er en slags abstraksjon av dette, utdyper Staver.

Den grunnleggende blå firkanten vi finner i BI-logoen, akkompagneres av flerfoldige og varierte geometriske former. Animasjon spiller også en rolle for å gi liv til disse formene, og løsningen som helhet.

Les også om:

Tunge Tweets

Lei av å tweete fra smarttelefonen? Finn frem noen ledninger, loddebolt og oldefars gamle skrivemaskin. Houston, we have a kvitremaskin.

Person med kvitremaskin